ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΜΗΛΟΛΑΔΟ

Σας έχω ξαναπεί για τις σπουδαίες ιδιότητες της κεραλοιφής. Τώρα θα σας ενημερώσω για τη θεραπευτική δύναμη   της κεραλοιφής με σπαθόλαδο και χαμομηλόλαδο!
 Σε ένα τραύμα στο πόδι της κόρης μου , που το αντιμετώπισα μόνο με σπαθοκεραλοιφή ,το σταμάτημα της αιμορραγίας και  η επούλωση ήταν άμεση και χωρίς τη δυσκολία της αλλαγής με το ιώδιο να έχει κολλήσει τη γάζα στην πληγή και να ξαναματώνει με το τράβηγμα!Πράγματα που κάθε μανούλα έχει αντιμετωπίσει με τα παιδιά της.
Επίσης, το χεράκι του μωρού μετά από εμβολιασμό , είχε πρηστεί και ζεματούσε!Να δείτε πως ηρέμησε με την κεραλοιφή με χαμομηλόλαδο! Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ επιστρέφω στην παραδοσιακή ιατρική αντιμετώπιση με τα βότανα,   που τα  χρησιμοποιούσαν από την εποχή  του Ιπποκράτη έως και τους Αγίους Ιατρούς της Εκκλησίας μας ,γιατί ο Θεός μας χάρισε όλη τη δημιουργία για την ωφέλειά μας!
Έτσι, ας μη ξαναδούμε με περιφρόνηση κανένα ταπεινό χορταράκι του βουνού!Όλα έχουν την αξία και την ωφέλειά τους!Το ίδιο δε συμβαίνει και με μας; Μπορεί ένας ταπεινός και χωρίς φανταχτερές ικανότητες άνθρωπος να ωφελήσει περισσότερο από έναν άλλον, πολυτάλαντο και περισπούδαστο!Για σκεφτείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου